Početna

 Kontakt

 Studomat

 English

  NOVOSTI

PRIKUPLJANJE INTERESA ZA UPIS NA POSLIJEDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ "POMORSTVO"

Pomorski fakultet u Rijeci namjerava pokrenuti 8. ciklus poslijediplomskog sveučilišnog studija „Pomorstvo“.

Mole se zainteresirani kandidati da iskažu svoj interes za upis putem e-maila na doktorski@pfri.hr te ispunjavanjem i slanjem priloženog obrasca


POZIV NA PREDAVANJA/RADIONICE DOKTORANADA POMORSKOG FAKULTETA U RIJECI

REAKREDITACIJA POSLIJEDIPLOMSKOG STUDIJA

Poštovani doktorandi,

Poslijediplomski sveučilišni studij Pomorskog fakulteta u Rijeci trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu, stručno povjerenstvo posjetit će Fakultet. Obavezan dio protokola posjeta su odvojeni sastanci s upravom Fakulteta, predstavnicima nastavnog osoblja i doktorandima. Stoga ljubazno molimo sve doktorande da se u srijedu, 1. lipnja 2016. godine u što većem broju odazovu na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje želi čuti i vaš glas.

Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad Fakulteta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije:

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa/komentirajte-rad-svog-visokog-ucilista

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima Fakulteta. Ukoliko želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete. Agencija će u protokolu posjeta ostaviti 'prazan sat' za takve razgovore.

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa


POZIV NA PREDAVANJA/RADIONICE DOKTORANADA POMORSKOG FAKULTETA U RIJECI

U sklopu projekta Sveučilišta u Rijeci koji ima za cilj ostvarivanje strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci doktorandi poslijediplomskog sveučilišnog studija "Pomorstvo" održat će predavanja/radionice za studente, profesore i sve ostale zainteresirane.

Lejla Radan, dipl. ing. održat će predavanje na temu "Upravljanje projektima" (projektni zadaci u "offshore" industriji) u ponedjeljak, 11. svibnja 2015. godine od 13 do 17 sati i u utorak, 12. svibnja 2015. godine od 13 do 17 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta (soba 314).

Priscilla Zelić Čarija, dipl. ing. održat će predavanje na temu "Razvoj i trendovi u nautičkom turizmu" u petak,  15. svibnja 2015. godine u 10 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta (soba 314).

Mate Vukić, dipl. ing. održat će radionicu na temu "Učinkovito učenje" u četvrtak, 21. svibnja 2015. godine s početkom u 16 sati, te radionicu na temu "Komunikacijske i prezentacijske vještine" u petak, 22. svibnja 2015. godine s početkom u 16 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta (soba 314).


NATJEČAJ ZA DODJELU POTPORA STUDENTIMA POSLIJEDIPLOMSKIH DOKTORSKIH STUDIJA

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu potpora studentima poslijediplomskih studija Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u 2014./2015. akademskoj godini. Na mrežnoj stranici Sveučilišta (poveznica) nalazi se cjelokupni tekst Natječaja te upute za prijavu. Rok za podnošenje prijava je 15. siječnja 2015.


NATJEČAJ ZA UPIS U VI. CIKLUS POSLIJEDIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG STUDIJA "POMORSTVO"

Tekst natječaja

Rok za predaju prijava za upis na poslijediplomski sveučilišni studij ističe 10. studenog 2014. godine.

Upute za upis

Prijavni list


NAJAVA UPISA NA POSLIJEDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ ''POMORSTVO''

Pomorski fakultet u Rijeci pokreće 6. ciklus poslijediplomskog sveučilišnog studija „Pomorstvo“. Natječaj za upis planira se provesti u listopadu 2014. godine.

Mole se zainteresirani kandidati da iskažu svoj interes za upis putem e-maila na doktorski@pfri.hr


NOVI ADMINISTRATROR POSLIJEDIPLOMSKOG STUDIJA

Obavještavaju se studenti i nastavnici Poslijediplomskog sveučilišnog studija ''Pomorstvo'' da je od 01.05.2014. na dužnost administratora poslijediplomskog studija imenovana Željka Vidmar. Ured novog administratora nalazi se u studentskoj službi Pomorskog fakulteta (ured 305). Kontakt e-mail adresa je zeljka@pfri.hr

 Sve informacije o poslijediplomskom studiju također se mogu dobiti na odjeljku ''STUDIJSKI PROGRAMI'' web stranice Fakulteta www.pfri.hr, upitom na novu e-mail adresu: doktorski@pfri.hr, kod voditelja studentske službe Mirjane Petelin mpetelin@pfri.hr te na telefon +385-51-338-411 (interno 149 ili 142).

 Voditelj doktorskog studija

 Doc. dr. sc. Vlado Frančić